Frances Lincoln:Esküvőtervező

Nagyszerű ötletek,pazar megjelenítés- Frances Lincoln: Esküvőtervező című könyve voltaképpen nem egyszerűen egy könyv,amit felteszünk a könyvespolcra, hanem egy projekt, mely segítséget ad ifjú pároknak az esküvő megtervezésének minden elméleti és gyakorlati teendőjéhez. Szó esik arról a szövegben, hogyan tervezzük meg egy esküvő költségét. Hogyan kell jó és hatásos, ugyanakkor nem hivalkodó meghívókat írni, s azt is megtudhatjuk, kiket nem szabad meghívni az esküvőnkre. Részletes leírást kapunk arról, mi a különbség az egyházi és a világi esküvő között, melyik formának melyek az előnyei és a hátrányai.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő virágokat? Illik-e férfiak asztalára virágot tenni? hogyan válasszunk esküvőtervezőt? Kinek milyen típusú menyasszonyi ruha áll jól? Hogyan tájékoztassuk a meghívottakat a közlekedésről?

Frances Lincoln könyvének lényege azonban a könyv végén található. Olyan, mint egy gyűjtőalbum. Névjegyeket lehet benne tárolni, zenekarok, különböző mesteremberek, éttermek, séfek, utazási irodák( merthogy Lincoln szerint a nászút is az esküvő része, bizony) névjegyeit. Szóval, minden adott egy jó esküvőhöz, hogy a férj és feleség számára örökre emlékezetes maradjon annak a bizonyos napnak minden perce.

Manapság, amikor egyre cöskken a házasság népszerűsége, kulcsfontosság, hogy megjelenjenek olyan, könyvek, mint Frances Lincoln:Esküvőtervező című munkája. Okos, alapos, gyakorlatias.
Már csak a házastársat kell megtalálni.
De erről is találunk könyvet.

Scolar Kiadó, 2019.
scolar.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cormac McCarthy:Az utas/Stella Maris

Krasznahorkai László:Megy a világ

Guy de la Bédoyére:Praetorianusok.A római császári testőrség felemelkedése és bukása