Kedvenc receptjeim gombával

A gomba mindig is kiemelt helyet foglalt el a magyar gasztronómiában, ám az átlag háziasszony inkább csak a rántott gombát, a gombalevest és a gombapörköltöt ismeri.
Eddig.
A Kedvenc ételeim gombával című könyvben olyan ételekkel ismerkedhetünk meg, melyeket inkább csak jobb éttermekben fogyaszthattunk. Bakonyi fácánmell, indiai pulykaragu, pecsenyenyúlgerinc Orloff módon, bélszínszeletek( tournedos) vadász módon- mind-mind kedvenceink lehetnek, ha van pénzünk az alapanyagokra és időnk az ételek elkészítésére. A gomba nem lecsó, vagy paprika- a gomba finom, ínyenc, és nagyon kell érteni hozzá. Ebben segít minden profi és amatőr gasztro-lovagot a Kedvenc receptjeim gombával című könyv. A leírások precízek, bár olykor előfordul, hogy magától értetődőnek vesznek olyat, amit egy kezdő nem. De hát a világ nem igazságos.
Sajnos, nem tüntettek fel Szerzőt ( pedig minden könyvet megír valaki), Kiadót igen, évet megint nem. Lehet, hogy egy ilyen könyvet jobban el lehet adni, ha van hozzá arc.

Glória Könyvkiadó, Debrecen

Nézd meg a médiáról szóló blogot is:mediaszemle.blogspot.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cormac McCarthy:Az utas/Stella Maris

Krasznahorkai László:Megy a világ

Guy de la Bédoyére:Praetorianusok.A római császári testőrség felemelkedése és bukása