Dr. Kártyás Gábor- Répáczki Rita- Dr. Takács Gábor: Kezedben a karriered!

A könyv alcíme: Pályakezdőként, álláskeresőként a munkaerőpiacon
Megkaptad a diplomádat, de nem találsz állást? feltétlenül olvasd el a Kártyás-Répáczki-Takács szerzőhármas Kezedben a karriered4 című könyvét. több, mint a magyar könyvpiacon nagy mennyiségben túlburjánzott álláskereső kézikönyvek egyike. Valóban hasznos, piaci előnyt jelentő tanácsokkal szolgál a pályakezdők számára. Például:
- Ne mondd az interjún, hogy kreatív vagy! Túl elcsépelt!
- A műveltség növeli az ember értékét ( ezt érdemes lenne sok mai huszonévesnek erősen az agyába vésnie, és a gyakorlatban is figyelembe vennie!)
- A pszichológia vizsgálat során a vizsgálat személynek is megvannak a maga jogai. senkit sem lehet pusztán videós pszichológiai teszt alapján kizárni egy munkakör betöltéséből.
- Milyen munkavégzési formák, munkajogi viszonyok léteznek Magyarországon, melyiknek mi az előnye és hátránya? Ezeket nagyon szépen végigvezeti a könyv, sajnos, ezt a munkavállalók olykor egyáltalán nem mérlegelik.
Hová fordulhatsz jogsérelem esetén? Egyáltalán: érdemes valahová fordulnod, vagy inkább a lapozzunk és lépjünk tovább-elvet kell alkalmazni?

És még nagyon sok más jótanács vár Rád, ha átolvasod ezt a könyvet!
Persze, nemcsak pályakezdő-álláskereső karrierépítő munkavállalóknak, hanem HR-munkatársaknak is ajánljuk. A másik oldal ismerete, ugyebár...

CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft, 2010.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cormac McCarthy:Az utas/Stella Maris

Krasznahorkai László:Megy a világ

Guy de la Bédoyére:Praetorianusok.A római császári testőrség felemelkedése és bukása