Hunyaddobrai Csaba:Szabadtűzön &grillen
Ez igen, ez a jó...Nagyon sok szakácskönyvben találunk recepteket és képeket, csakhogy előfordul, hogy a képek nem mondanak semmit, sőt, inkább elveszik a kedvet a főzéstől. Hunyaddobrai Csaba: Szabadtűzön & grillen című könyve nem ilyen. Itt mind az írott szó, mind a vizuális megjelenítés elképesztően profi. Korhely halászlé bográcsban, tárcsában sült pecsenyék vele sült burgonyával, tonhalszeletek tárkonyosan, töltött alma fóliában, csirkepörkölt cigányosan- mind-mind olyan ételek, hogy legszívesebben felállnék a gép mellől, és és nekikezdenék sütni- főzni.
És a 14. oldal: citromos pácolt hátszín roston...elképesztő, a valaha volt egyik legjobb ételfotó, amit láttam.
Annak is örülök, hogy a Szabadtűzön &grillen nem irányzatos gasztro. Nem olaszos, nem magyaros, nem fogyókúrás, nem vendégvárós- egyszerűen csak étel. A Kedves Olvasó dönti el, hogy ezeket nagyobb társaságnak, családnak vagy éppen saját magának készíti el. A Szerző és a Kiadó nagykorúnak nézi az Olvasót. Hurrá, és csak így tovább!
Média Nova, 2001.
xxxxxxxxxxxx
Nézd meg ezt a blogot is: mediaszemle.blogspot.com
És a 14. oldal: citromos pácolt hátszín roston...elképesztő, a valaha volt egyik legjobb ételfotó, amit láttam.
Annak is örülök, hogy a Szabadtűzön &grillen nem irányzatos gasztro. Nem olaszos, nem magyaros, nem fogyókúrás, nem vendégvárós- egyszerűen csak étel. A Kedves Olvasó dönti el, hogy ezeket nagyobb társaságnak, családnak vagy éppen saját magának készíti el. A Szerző és a Kiadó nagykorúnak nézi az Olvasót. Hurrá, és csak így tovább!
Média Nova, 2001.
xxxxxxxxxxxx
Nézd meg ezt a blogot is: mediaszemle.blogspot.com
Megjegyzések
Megjegyzés küldése