Kovács József:Gyógyítások sörrel

 Akkor most kapaszkodjanak!

A sör a legtöbb ember számára egy barnás színű,hűsítő,szomjoltó folyadék. Kovács József természetgyógyász: Gyógyítások sörrel című könyve bebizonyítja,hogy jóval többről van szó. Szerző,komoly tudományos kutatásokra hivatkozva kifejti,hogy a sör bizony rengeteg betegségre jelent gyógyírt. 

Mielőtt a gyógymódokat ismertetné Kovács József,részletesen leírja a sörkészítés módját és történetét. Sört már az ókori Közel-Kelet magas civilizációjú államaiban főztek. Magyarországon is népszerű ital volt,a kora újkori Besztercebányán pl.70 sörfőző mester működőtt.

Tudta például,hogy ha orvosi zsályából,borsmentából,martilapu levélből főzetet készítünk,és leforrázzuk sörrel,az kitűnő gyógymód felsőlégúti megbetegedések ellen? De használhatjuk a sört -gyógynövényekkel kombinálva-máj és epebetegségek gyógyítására,idegrendszeri problémák kezelésére.Ha úgy érzi,hogy mindennapjaiban túlságosan ideges,feszült,nehezen bírja a stresszhelyzeteket,ebben a könyvben erreva problémára is találhat megoldást. Akik pattanásaiktól,szemölcseiktől,egyéb bőrhibáiktól akarnak szabadulni,azok is használhatják a Kovács József által leírt "sörös"gyógymódokat. Ha a szemhéjunk bepirosodik vagy begyullad-arra is remek gyógymód a sör. Ha arcbőrünk dagad fel,pl.gyulladás miatt,arra is találunk remek arcpakolás-receptet. De ne felejtsük ki azokat sem,akik a bőr öregedésével küzdenek. Nekik jó megoldás lehet egy babbal,olivaolajjal,citromléval kombinált sörös gyógymód. 

A magyar konyha telis-tele van sörös receptekkel. Ezekből is találunk válogatást Kovács József könyvében. Nekem személy szerint legjobban a marhafilé sörös szósszal,illetve a sült marhamáj sörrel a legszimpatikusabb. De a könnyedebb étkezések kedvelőinek vannak itt csirkehúsos ételek is.

A könyv függelékében olvasói leveleket,valamint más,igencsak meglepő de működőképes gyógymódokat olvashatunk. Ajánlom mindenki figyelmébe a 197-200.oldalon olvasható,diétán alapuló rákellenes gyógymódot. 

Kovács József:Gyógyítások sörrel című könyve hiánypótló a magyar könyvpiacon. Komoly betegségekre kínál természetes,mindenki által megfizethető gyógymódot. Tudományosan megalapozott,de őszinte,szókimondó stílusú könyv ez.Az ember elolvassa,megdöbben,majd elkezd gondolkodni:nincs valamelyik ismerősömnek valami betegsége?Hátha tudnám neki ajánlani ezt a könyvet. És máris telefonál...

Reménygyógyulás Kft,Budapest,2015.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cormac McCarthy:Az utas/Stella Maris

Krasznahorkai László:Megy a világ

Guy de la Bédoyére:Praetorianusok.A római császári testőrség felemelkedése és bukása